Till umu.se

LinkedIn-koppling till Alumninät

Har du ett LinkedIn-konto? Nu kan du koppla det till din användare i Umeå universitets Alumninät.

Det innebär att du kan föra över vissa uppgifter från din LinkedIn-profil till Alumninät, t.ex. information om din arbetsgivare, och också logga in med ditt användarnamn och lösenord för LinkedIn i Alumninät.

Så här gör du för att kunna logga in i Alumninät med din LinkedIn-användare

För att kunna koppla din LinkedIn-profil till Alumninät måste du först logga in som vanligt via den blå rutan på denna sida. Har du glömt ditt användarnamn och/eller lösenord? Klicka här eller skicka ett mejl till oss med ditt namn och personnummer.

När du loggat in klickar du på "Redigera profil" och går sedan till fliken "LinkedIn" och följer instruktionerna. Fr.o.m. nu kan du logga in i Alumninät med dina Linked-uppgifter istället för ditt vanliga användarnamn och lösenord.

Så här gör du för att föra över uppgifter från din LinkedIn-profil till Alumninät

För att föra över vissa uppgifter från din LinkedIn-profil till Alumninät, logga in i Alumninät via den blå rutan på denna sida. Klicka på "Uppdatera din profil". Under fliken "Person" eller "Karriär" - klicka på "Importera min profil från LinkedIn" och följ instruktionerna.

När du gjort detta har de uppgifter om arbetsgivare och kontaktuppgifter som finns i LinkedIn förts över till Alumninät.

Dina uppgifter om arbetsgivare i Alumninät kanske inte är lika uppdaterade som de uppgifter du har i LinkedIn? Då rekommenderar vi att du uppdaterar dina uppgifter i Alumninät enligt ovan.

Nya användare i Alumninät

Nya användare i Alumninät kan direkt då de går med föra över vissa uppgifter från sin LinkedIn-profil.

Problem? Tack för att du meddelar oss.

Rapportera gärna in eventuella problem som uppstår till oss. Tack.


Logga in i Alumninät

Logga in

Gå med