Till umu.se

Annonsera i Alumninät!

Söker du mer erfarna medarbetare? Kanske vet du till och med vilken utbildningsbakgrund de ska ha? Då rekommenderar vi att du annonserar i Umeå universitets alumnnätverk. Det är kostnadsfritt och du når många potentiella kvalificerade medarbetare.

Umeå universitets Alumninät är en plattform för Umeå universitets alumner, d.v.s. före detta studenter. I dagsläget är det mer än 20 000 som är medlemmar i nätverket, inom vitt skilda arbetsområden och boende i mer än 90 olika länder. Alumninät är bara tillgängligt för alumner och medarbetare vid universitetet som jobbar med alumnfrågor.

Genom att annonsera i Alumninät synliggörs ditt företag eller organisation för många av våra alumner och kvalificerade potentiella medarbetare. Vi skickar dessutom regelbundet ut information per e-post till alumner om de jobbannonser som finns tillgängliga i nätverket. Alumnerna har också möjlighet att prenumerera på jobbannonserna i RSS-format.

Vill du som arbetsgivare/företag annonsera i alumnnätverket? Gå till denna sida och registrera ditt uppdrag! Välj kategorin "Jobb för Umeå universitets alumner". Då publiceras det, efter godkännande, exklusivt i Alumninät.


Hitta kvalificerade medarbetare

Våra alumner återfinns i en mängd olika branscher. Umeå universitet har tillhandahållit kvalificerad utbildning i snart 50 år. I vårt alumnnätverk finns mer än 20 000 personer.

Henrik Bristav, Företagsforskarskolan

Bild: Henrik Bristav